… hebben we ons in dit spannende avontuur gestort. Wat begonnen is als een project dat enkel bedoeld was voor persoonlijk gebruik is uitgegroeid tot een volwaardige onderneming met leuke producten waar we ontzettend trots op zijn.

In 2006 begonnen wij, Sanne en Karen, samen aan onze studies Grafisch Ontwerp in Mariakerke, maar we leerden elkaar pas een jaar later kennen toen we samen onze opdrachten aan dezelfde tafel maakten. Nu, 15 jaar later, hebben we een hechte vriendschap maar is ook onze ondernemerszin over de jaren heen alleen maar verder aangewakkerd.

We zijn allebei grote plantenliefhebbers en toen dit idee op ons pad kwam hebben we dan ook geen seconde getwijfeld om hier samen werk van te maken en alles zo praktisch, maar ook zo duurzaam mogelijk te ontwikkelen. 

Karen maakte het design en bracht haar waardevolle ervaring van haar eigen webshop – die ze samen met haar man runt – mee en Sanne nam de site en de marketing voor haar rekening.

We hebben ons met veel energie op dit project gestort en we hopen dat jullie er evenveel plezier aan zullen beleven als wij!

Groetjes

Sanne & Karen

Heb je een vraag voor mij? Graag!

Heb je interesse in mijn producten voor verkoop in je eigen winkel? Heb je een vraag of een probleem of wil je graag meer weten over mijn proces? Laat het me weten en ik help je graag verder!