Toont alle 5 resultaten

Plant Care

Groeipotlood

2,50 (incl. BTW)

Met dit handige potlood kan je jouw kaartjes of boekje invullen. Zo kan je achteraf de info makkelijk uitgommen en aanpassen wanneer je plant groeit. De zaadjes in de capsule aan het uiteinde kan je planten voor nog meer groen in huis!

Plant Care

Verzorgingsboekje

19,95 (incl. BTW)

Dit boekje geeft je de ruimte om alle belangrijke informatie over jouw planten in te vullen, zodat je het zelf niet meer hoeft te onthouden. We kunnen je boekje ook personaliseren. Een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders!  

Gepersonaliseerd

Cadeaudoos

34,95 (incl. BTW)

In deze doos kan je de kaartencollectie met de info over jouw planten makkelijk bewaren en snel raadplegen. Inclusief 30 kaarten en een groeipotlood. Maak het geheel compleet met een persoonlijke (koos)naam, die we er graag voor jou op plaatsen. Ideaal als cadeau of gewoon voor jezelf.

Gepersonaliseerd

Gepersonaliseerd Boekje

24,95 (incl. BTW)

Geef jezelf of een andere plantenliefhebber een leuk en persoonlijk cadeau. We personaliseren het boekje met de gewenste (koos)naam in een lettertype (3 opties) naar keuze. Je krijgt er meteen een handig groeipotlood bij!

12,50 (incl. BTW)

Plantenliefhebbers worden vaak echte verzamelaars en voor je het weet heb je een hele collectie en een heuse urban jungle in huis. Onze kaartjes zijn daarom geschikt voor zowel starters als voor doorgewinterde verzamelaars. Ze kunnen perfect met jouw collectie meegroeien.